Done Minggu Jalinan Mesra, Universiti Malaysia Terengganu

Assalamualaikum and hai gais :)

Finally dah dekat seminggu dah aku duduk kat Universiti Malaysia Terengganu ni hehehe.. alhamdulillah tak homesick pun dekat sini..

Impression first time masuk UMT mestilah cam jakun gila. Besarnya sekolah aku HAHAHAHA jk.


Okey ni gambar masa first day daftar. Yup wajib pakai baju kurung & bertudung putih suci gebu bak salju huhuhu.. kakak-kakak senior kat sini semuanya baik-baik belaka. Diorang akan guide korang daftar, if tak tau tanya je diorang hehehe..

Lepas daftar terus gerak untuk angkat barang masuk dalam bilik. Kat Umt ni aku dapat tingkat atas sekali lol (kt Kmm pun sama tapi kurang satu tingkat ;)) Kat Umt ni korang tak boleh bawa kenderaan sendiri sampai kawasan asrama (masa hari pendaftaran je) untuk menggelakkan kesesakan lalu lintas. Jadi lepas parking bawa beg baju yang besar gedabak tu and semua barang-barang lain turun & tunggu akan ada van amik dan hantar barang kita ke kawasan asrama.


Memandangkan aku tak amik gambar sangat time orientasi so ni jelah yang ada. Ni perpustakaan kot (kalau tak silap, kalau silap sila betul kan) hahaha..


Hahaha.. okey ini wajah-wajah kami time pakai baju koperat. So, ni student maritime management a.k.a MAPEM. Pray for us.. class isnin ni dah start dah. May allah ease everything. Okey that's all for today. Gonna update later.

Bye :)

Freebies: Header 1

Assalamualaikum and Hi :)

Amik je okey header yang tak seberapa ni. 100% aku buat sendiri. Aku buat time boring boring tu.. so jadinya cenggini la hahaha :p Leave your comment okey :D

http://i.imgur.com/NojpCoh.png
http://imgur.com/VFG6vcV.png